martes, 27 de noviembre de 2012

Recollida de taps

Com ja sabreu, portem un anyet fent una recollida de taps de plàstic per poder ajudar en Richi. Un nen de 7 anys que té un càncer cerebral que ha de fer-se tractament a Boston, el qual costa 500.000 euros. La família ha creat campanyes de finançament per poder operar-lo, i una d'elles és una recollida de taps.
Els taps han de ser de plàstic dur, poden ser de refrescos, sabons, etc. Aquests els portarem a una planta recicladora on hi tenen un acord amb la família d'en Richi, i els hi pagaran "x" euros per tona recollida.
Una cosa tant senzilla com guardar els taps pot ajudar a una persona!
De moment, ja portem 81 quilos recollits entre els membres del cau, i els Castors s'ocupen de fer el recompte i d'anar-los guardant. Quan ja en tinguem un munt els portaran a la planta recilcadora.

I sabeu que? aquest any participarem com sempre a la Mostra d'Entitats del districte, el proper dia 15 i 16 de desembre. Però.. la novetat és que ha deixat de ser una Mostra d'entitats i passa a ser unes Jornades Solidàries. Les entitats del Districte I han donat aquest canvi a la mostra per tenir un paper transformador dintre de la ciutat en aquests temps de crisis. Hi haurà una recollida d'aliments, de diners per LaMarató de tv3, i nosaltres, Lola Anglada, hem proposat una recollida de taps.
Tota la ciutat sap que farem aquestes recollides, i ja ens estem preparant per poder rebre tots els taps possibles! Els que recollirem els anirem pesant, ho anirem anotant a una pissarra, i quan acabi el cap de setmana els portarem tots al cau.
Quants creieu que podrem arribar a recollir?

Estem molt contents amb aquesta iniciativa, esperem poder ser de gran ajuda a en Richi, i fer conscient a la nostra societat que podem fer grans coses amb petits gestos.




http://www.sosrichi.org/

Sempre a punt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deixa aquí el teu comentàri!
Gràcies!