miércoles, 28 de noviembre de 2012

Anna, sumant capacitats

Ja sabem quina tipografia utilitzarem a partir d'ara per fer els nostres cartells!

L’Anna Vives, una noia amb la síndrome de Down, ha creat la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol processador de textos, com el Word, per exemple.
L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Anna, que també vol representar a tot un col·lectiu, és aconseguir difondre i potenciar els valors associats de la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
L’Anna va començar a treballar la seva lletra amb un equip de persones al setembre del 2011 aconseguint, un any més tard, la seva digitalització alfabètica apta per escriure en qualsevol ordinador.
Amb la intenció de buscar una major difusió s’ha creat la marca de roba de l’Anna, on s’usen les seves lletres i dibuixos amb el mateix objectiu.
El 100% dels recursos econòmics que s’obtenen de tots els projectes relacionats amb aquesta tipografia i marca de roba es destinaran a finalitats socials. Actualment col·laborem amb Fundació Aura i la Fundació Àlex donant suport a la inserció laboral d’aquelles persones, com és el cas de l’Anna, amb més dificultats, la promoció d’un esport per a tothom i una educació amb més valors.
L’Anna ofereix gratuïtament la tipografia a totes les entitats socials i educatives del món amb l’objectiu que serveixi per fer-ne un bon ús didàctic i també de sensibilització. Podeu descarregar-la ara mateix des del web. Per fer-ne ús publicitari o comercial cal posar-se en contacte per avaluar la iniciativa.


Gràcies Anna!


1 comentario:

Deixa aquí el teu comentàri!
Gràcies!