jueves, 13 de diciembre de 2012

Jornades Solidàries

Hola Loleros!

Recordeu la Mostra d'Entitats? Quan ens posem un cap de setmana a la Rambla Just Oliveres, amb unes taules fent tallers, pintant cares i informant a la gent sobre qui son i què fem? Cada any hem participat a la Mostra d'Entitats, i aquest no serà menys. Però.. sabeu que?
La Mostra ha canviat TOTALMENT! ha canviat tant que inclús té un altre nom:

Serà un cap de setmana solidari, on les entitats del barri ens unirem per fer una recollida d'aliments per a la Creu Roja, una recollida de diners per a LaMarató de Tv3 per a invertir-lo amb investigació i cura contra el càncer, i una recollida de Taps per a nosaltres, per poder recollir encara més taps, donar a conèixer el projecte i fer que en Richi pugui tenir més taps no només per part nostra, sinó de la ciutat!!
Altres entitats faran activitats com tallers per a infants, adults, demostracions, actuacions, animació, esport, xocolatada...

Serà un cap de setmana molt complert! Us animem molt a que vingueu! les entitats ens hem implicat molt amb aquest canvi, un canvi adaptat a la vida actual: la crisis.

Us hi esperem, aquest dissabte i diumenge dies 15 i 16 a la Rambla Just Oliveres a l'altura del Bar Catòlic pel matí de 11h a 14h!



Una abraçada
i...
Sempre a punt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deixa aquí el teu comentàri!
Gràcies!