viernes, 14 de junio de 2013

Sortida final de curs 12-13

Ei! Aquest cap de setmana és la Sortida de Final de Curs! Això ja s'acaba!!! no estigueu tristos perquè... després d'aquest divertit cap de setmana, acompanyat d'una sorpresa de moltes pàgines (?) vénen els campaments d'estiu!!!!!

Us donarem una pista de l'ambientació d'aquesta sortida... Què serà? (Pioners, Ròvers, vosaltres que ja ho sabeu... sssshhh! no desvetlleu res!!)

Anirem al terreny d'acampada de la Closa de l'Estanyol, un terreny que encara no coneixeu i té pinta d'estar molt bé! Està al costat dels Aiguamolls de l'Empordà.
 
Famílies, us esperem el diumenge a partir de les 10:30. Ens agradaria molt que participéssiu a les activitats, prepareu-vos perquè en tenim una bona preparada...

A l'hora de dinar, farem un dinar de germanor, on tots ens ajuntarem i compartirem les millors cuines de cada casa. Els caps les haurem de tastar totes, per passar una inspecció de qualitat, ja sabeu... (jeje)
Porteu taules i cadires donat que el terreny no en disposa. O sinó, al terra com tots!

A les 16h agafarem els autocars de tornada, i a les 18:30 finalitzarà la última sortida del curs 2012-2014, que es diu ràpit... i ha passat volant!

Fins demà a les 8h al cau!

Una forta abraçada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deixa aquí el teu comentàri!
Gràcies!